Heavy Tools

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 09:00-20:00

Szombat 09:00-20:00

Vasárnap 10:00-18:00

Kapcsolat

+36 46 320 153

+36 30 436 1827

Nincs megadva

Az üzletről

A ’90-es évek óta megjelenő ruházati kollekció eleinte a sportos öltözetre koncentrálódott. Az utóbbi években a Heavy Tools kezdeti sportos kollekciója átalakult és a sportos imázs mellett megjelent a divat orientált, utcai ruházat is. A trendkövető ruházat inspirációja esetében ugyanúgy fontos szempont maradt a kiváló minőség, kényelem, illetve az odafigyelés az aktív életet élő, tudatos vásárlókra. A hegyi és a vízi sportokat kedvelő emberek télen és nyáron is megtalálják maguknak a sportoláshoz és utcai használatra alkalmas, kiváló minőségű ruházatot.

Nem csak a ruházati kollekció átalakulása figyelhető meg a Heavy Tools-nál, hanem a kiegészítők terén is újdonságokban bővelkedik. Minden szezonban megtalálható az aktuális táska kollekció is, különféle háti-, és oldaltáskákkal.

Elfogadott fizetési eszközök

1. Készpénz

2. Bankkártya

3. Pénzhelyettesítő eszközök, utalványok: vásárlási utalvány

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Már az első vásárlás során törzsvásárlóvá lehet válni! A Heavy Tools márkaüzletben név, cím, telefonszám és e-mail cím megadásával bárki igényelhet törzsvásárlói kártyát. Az értéksávtól függően akár már az első vásárlás alkalmával is kedvezményes áron kaphatók meg a termékek. A kedvezmények különböző vásárlási értékhez kötöttek, 5 és 10% közötti kedvezmények kaphatóak.

Egyéb információk

Nincs megadva