Aldi

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 07:00-21:00

Szombat 07:00-21:00

Vasárnap 07:00-19:00

Kapcsolat

+36-80-088-264

Az üzletről

Mindig ALDI

Az ALDI az ALDI SÜD vállalatcsoport tagja. A vállalatcsoport a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel. Az ALDI piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka.  Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg több mint 172 üzlettel, és a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik.

Mindig alacsony árakkal várjuk

Az ALDI név az elmúlt évtized során meghatározó fogalommá vált Magyarországon. Egyet jelent az egyenletesen magas minőséggel és a tartósan alacsony árakkal. Független ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és fogyasztási cikkeket. Hetente többször is akciókkal és ajánlatokkal várjuk vásárlóinkat.

Mindig magas minőséget kínálunk

Kiemelt hangsúlyt fektetünk termékeink magas minőségére- sok esetben a törvényileg előírt szabályoknál is magasabb sztenderdek elé állítjuk kínálatunkat. A minőségirányítás területén szakértőket alkalmazunk, például élelmiszervegyészeket és – technológusokat, vegyészeket, textil- és villamosmérnököket.

Mindig fenntarthatóan működünk

Felelősségteljes környezetpolitikánk kiterjed üzleteinkre, munkatársainkra, beszállítóinkra és termékeinkre. Felelős vállalatként kiemelt figyelmet fordítunk a fenntartható fejlődésre, bolygónk megóvására.

Mindig figyelmesek vagyunk

Évről évre nő azoknak a száma, akik valamilyen ételintolerancia miatt speciális étrendre szorulnak. Éppen ezért nagy választékban kínálunk laktóz- és gluténmentes termékeket áruházainkban, ezzel segítve a speciális étrendhez szükséges hozzávalók és élelmiszerek gyors és könnyű beszerzését

Elfogadott fizetési eszközök
  • Készpénz
  • Bankkártyák: Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro, Mastercards Instalments, American Express
  • Utalványok: REWIN kártya, REWIN utalvány, Edenred
Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva