Teret adunk

A KÉPZELETNEK

LEGYEN TIÉD A HETI ÁLOMNYEREMÉNYEK EGYIKE,
VAGY EGY STÍLUSOS OKOSÓRA!


Időtartam: Június 20. – Augusztus 7.
Sorsolás: Hetente!

Teret adunk

A KÉPZELETNEK

LEGYEN TIÉD A HETI ÁLOMNYEREMÉNYEK EGYIKE, VAGY EGY STÍLUSOS OKOSÓRA!

Időtartam: Június 20 – Augusztus 08.
Sorsolás: Hetente!

Hogyan nyerhetek?

Gyűjtsd a vásárlásaid és regisztráld őket folyamatosan, mert a játék teljes időtartama alatt aki összértékben 50 000 Ft felett vásárolt és regisztrálta a blokkjait, automatikusan bekerül a főnyereménysorsolásba!

Nagyobb eséllyel nyerhetsz, ha a vásárlásaid összértéke meghaladja a 70.000 Ft -ot, mert a neved ekkor már 2-szer kerül be a főnyereménysorsolásba, 90.000 Ft felett pedig 3-szor. Aki a teljes nyereményjáték ideje alatt több mint 120.000 Ft-nyi vásárlást regisztrált, 5-ször nagyobb eséllyel indul, mert a neve 5-ször fog bekerülni a sorsolásba.

Főnyeremény

Itt töltsd fel a blokkot!

Milyen gyakran jársz a bevásárlóközpontba?

Hány blokkot töltesz fel?

Hozzájárulás:

GY.I.K

Hogyan vehetek részt a játékban?

A nyereményjátékunkban úgy vehetsz részt, ha a kampány időszaka alatt bármekkora értékben vásárolsz bevásárlóközpontunk bármelyik üzletében. Kivételt képeznek a pénzváltók és nemzeti dohányboltok. Ezt követően online a játék oldalán, az PlazApp-ban vagy hétvégente a hostesseinknél regisztrálod a blokkon található AP kódot, a vásárlás időpontját, az üzlet nevét, a vásárlás összegét és a nyugta számát, válaszolj a kérdéseinkre és véglegesítsd a regisztrációd.

Érdemes-e több blokkot regisztrálnom?

Amennyiben egy blokkot regisztrálsz, automatikusan bekerülsz a heti sorsolásba, ahol 70db mozijegy, illetve 1db strandcsomag talál gazdára.

Emellett érdemes gyűjteni és regisztrálni az összes vásárlásod, hiszen az azonos névvel és e-mail címmel jelentkezők vásárlásainak összértékét nyomon követjük és ha elérted az 50 000Ft-os összértéket, automatikusan bekerültél a főnyeremény sorsolásába, ahol egy stílusos Garmin okosórát vihetsz haza.

Aki többet vásárol, nagyobb eséllyel nyerhet, ugyanis, ha a vásárlásid összértéke meghaladja 70 000 Ft-ot 2-szer kerül be a neved a főnyereménysorsolásba, 90 000 Ft felett 3-szor. Aki a teljes nyereményjáték ideje alatt több 120 000Ft-nyi vásárlást regisztrált, 5-ször nagyobb eséllyel indul, mert a neve 5-ször fog bekerülni a sorsolásba.

Milyen blokkokkal játszhatok?

A promóció időszaka alatt (2022.06.20 – 2022.08.07), bármekkora értékű, bármely a bevásárlóközpont üzletében kapott blokkal/blokkokkal részt vehetsz a játékban. Kivételt képeznek a pénzváltók és nemzeti dohányboltok. Egy játékos egy regisztráció során több blokkal is (maximum 4db) regisztrálhat.

Fontos, hogy a regisztrált blokkot/blokkokat őrizd meg a sorsolásig, mert a nyeremények átvételéhez be kell mutatni!

Mettöl meddig tart a nyereményjáték?

A Játék időtartama 2022. június 22-től augusztus 7-ig tart, ebben az időszakban vásárolj a részvételért.

Hogyan történik a nyeremények sorsolása?

A nyeremények sorsolása heti rendszerességgel történik, a nyerteseket -email-ben értesítjük, illetve a honlapra is felkerülnek.

Megéri-e többször regisztrálnom?

A regisztrációk számának nincs felső határa, sőt, érdemes minél többször, minél több blokkal regisztrálni, hiszen a vásárlások összértéke számít a főnyereménysorsolásnál. Aki többet vásárol, nagyobb eséllyel nyerhet, ugyanis, ha a vásárlásid összértéke meghaladja 70 000 Ft-ot 2-szer kerül be a neved a főnyereménysorsolásba, 90 000 Ft felett 3-szor. Aki a teljes nyereményjáték ideje alatt több 120 000Ft-nyi vásárlást regisztrált, 5-ször nagyobb eséllyel indul, mert a neve 5-ször fog bekerülni a sorsolásba.

Arra figyelj, hogy mindig helyesen add meg ugyanazt a nevet és e-mail címet, mint az előzőekben, hogy a rendszer gyűjteni tudja a vásárlásaid összegét.

Mit nyerhetek?

Nyereményeinket megtekintheted a játékszabályzatban, valamint a játék oldalán.