Véget ért a Miskolc Plaza felújítása!

A felújítás lezárultával a meglehetősen összetett tervezési és kivitelezési folyamat eredményeként teljesen átalakultak belső tereink. A mintegy 4000 négyzetméterre kiterjedő megújítási munkálatok során igyekeztünk különös figyelmet fordítani arra, hogy egy olyan vonzó, kellemes környezetet hozzunk létre, amely maximálisan megfelel vásárlóink, látogatóink elvárásainak, változó igényeinek.

A belső terek az alkalmazott új, fém hatású falburkolatok, az álmennyezetek, az exkluzív, Angliában gyártott egyedi tervezésű padlóburkolatok és a dizájn ülőbútorok révén modern, letisztult arculatot kaptak. A felújítás eredményeként korszerűsített és teljesen új burkolatot kapott mosdók állnak vásárlóink rendelkezésére. A vizesblokkok megújításán túl komoly energetikai beruházásokat hajtottunk végre, hogy plázánk környezetre gyakorolt terhelése jelentősen csökkenjen. A hűtés-fűtés rendszer cseréje, és a tetőszigetelés megvalósítása mellett a korábban használt lámpatesteket is jóval energiatakarékosabb LED-világításra cseréltük. Emellett jelenleg is folyamatban van mintegy 1878 négyzetméternyi területen, napelemmodulok telepítése is.

A felújítás eredményeként a pláza nemcsak bevásárlóközpontként szolgál, hanem modern közösségi térként is funkcionál. Barátságos környezetben, kiterjedt boltválasztékkal, kényelmes pihenőzónákkal és modernizált ételudvarral várjuk minden látogatónkat. Legyen szó vásárlásról, mozizásról vagy egy ízletes ebédről, a megújult Miskolc Plaza garantáltan kivételes élményt fog nyújtani.

Szeretettel várunk benneteket, látogassatok el hozzánk, és töltsetek el egy kellemes délutánt családotokkal, barátaitokkal a Miskolc Plazában!