hello nyár

7 csodás stílustipp teltkarcsú lányoknak

A nyár a könnyű, szellős ruhákról, a lélegző anyagokról, a kényelmes, laza viseletekről szól. Legyél bármilyen testalkatú, a cél az, hogy jól érezd magad a bőrödben, és a ruhában, amit a forró napokon viselsz.

Szerencsére napjainkban már nem kell az erősebb testalkatú hölgyeknek sem zsákba bújniuk – szinte mindent hordhatnak, amit csak szeretnének, és hála annak, hogy a nők önmagukról alkotott képe napjainkban egyre pozitívabb, a teltkarcsú hölgyek is merészebben kísérletezhetnek.

Te is a teltkarcsú lányok közé tartozol? Tudod, mire kell nyáron figyelned? Hoztunk néhány tippet!

Mindenképp kell egy tökéletes fehérnemű
Ez a tipp nem csak a plusszos méretű hölgyeknek szól – minden nőnek be kell fektetni egy jó fehérneműbe, mivel ez a legjobb módja annak, hogy ruha jól illeszkedjen. Legyen a melltartóméret megfelelő, se túl kicsi, se túl nagy, és a bugyi is legyen kényelmes, jól illeszkedő. Egy tökéletesen passzoló, kényelmes fehérnemű jót tesz a közérzetnek, és az önbizalomnak is. Gyere be üzletközpontunkba és válaszd ki a neked legjobban megfelelő darabot.

Bátran mutasd meg magad!
Hatalmas pólók és formátlan ruházat, igen, ezek jól elrejtik a domborulatokat, de olyanok, mint egy zsák. Ma már ennek nem kell így lennie! Öltözz bátran az alakodhoz, és igenis mutasd meg, hogy a kerek forma is gyönyörű. Viselj bátran testhezálló ruhákat, ne bújj túlméretezett szövetek alá.

A kényelmes is lehet divatos
Szeretnél kényelmesen öltözni? Ez csak természetes, különösen nyáron! Azért ne aggódj, egy kényelmes ruha is lehet divatos. Szerencsére a legtöbb nyári ruha szabása kifejezetten lenge és nagyon kényelmes, ám ha kipróbálnál egy szűkebb fazont, annak sincsen a világon semmi akadálya. A titok nyitja az anyag: az a lényeg, hogy a ruha jó minőségű, lélegző anyagból készüljön. Körülnéztél már nálunk?

Színek, minták? Naná!
Ha nyár, akkor harsány színek és vidám minták jutnak mindenki eszébe. Virágok, csíkok, pöttyök, absztrakt. Ám általában a teltebb lányok nem szívesen vesznek fel mintás ruhákat, mert sokszor opikailag nem előnyösek. Pedig nem csak a karcsú lányok viselhetnek mintás ruhákat, de nem ám! Egy teltkarcsú hölgyön is jól mutat egy világos vagy mintás szett, csak jól kell megválasztani. Arra kell ügyelni, hogy a színek és a minták a testnek arra a területére fókuszáljanak, amit ki akarsz emelni.

Rövid szoknya és rövid sort? Természetesen nincs kizárva!
Nem és nem, nem kell takargatni sem a karokat, sem a lábakat. Bátran fel lehet venni rövid, stílusodnak megfelelő nadrágot, sortot és szoknyát is. Igen a combok olykor dörzsölődnek, és ez nyáron a veríték miatt még rosszabb, de erre is van megoldás. Ha rövidnadrágot hordasz, varrj egy foltot a nadrág belső oldalára, ahol a szövet általában elszakad, hogy így extra védőréteget hozz létre. Szoknya alá pedig a combok védelme érdekében bátran vegyél fel jó minőségű biciklis nadrágot.

Elől felhasított szoknya a tuti!
Egy kicsit nagyobb fenék esetében könnyen előfordulhat az a probléma, hogy hátul túl rövid lesz a szoknya, ami egy szelesebb időben gond lehet. Az elől felhasított, vagy elül rövid, hátul hosszú szoknyák előnye, hogy a ruhák hátul hosszabbak, így van arra lehetőség, hogy csodás lábat villants anélkül, hogy mást is megmutatnál.

Puffos ujj, vagy ujjatlan felső – teljesen mindegy!
Régen mindenki, aki kicsit erősebb volt, igyekezett eltakarni magát – természetesen a karjait is. Így szóba sem jöhetett egy ujjatlan felső. Szerencsére ma már nem így van. A divatüzletekbe ellátogatva mindenféle ruha közül lehet válogatni. A lényeg, hogy a kiválasztott ruha legyen méretben épp megfelelő, hiszen egy lógó, több számmal nagyobb ruha optikailag kövérít.

Itt a nyár, a forróság! Mindegy milyen a testalkatod, ha szettet állítasz össze csakis arra figyelj, hogy hozzád illő, kényelmes és szellős darab legyen. Amiben igazán jól érzed magad. Csakis ez számít!