Parkolási szabályzat

 

A Miskolc Plaza parkolója két további épületben helyezkedik el, ezek a B és a C épület. A tetőparkoló fűthető körrámpán felhajtva közelíthető meg, férőhelyek száma: 420. Minden bejárat mellett található lépcsőház ill. lift, melyeken gyalogosan lehet a tetőparkolót megközelíteni vagy elhagyni.

A bejárati sorompónál található terminálon a JEGYKIADÁS gomb megnyomásával kapja meg a parkolójegyét, amit a parkoló elhagyásáig kérem őrizzen meg.
Amennyiben bérlettel rendelkezik, kérjük, helyezze azt a terminálon található lézerolvasó alá a vonalkóddal felfelé.
Távozás előtt rendezze a parkolási díját a fizető automatáknál. A parkolási díj befizetése után 10 perc áll rendelkezésére arra, hogy elhagyja a parkolót.
A parkolójegy elvesztése esetén, a fizető automatán található „Elveszett jegy” funkció segítségével új jegyet igényelhet. Ennek díja 4.000 Ft, melyet annál az automatánál kell megvenni, ahol az autó parkol.
Nyitott sorompó mellett történő be-, illetve kihajtás esetén, a parkoló használata díjmentes.
Bérletet és számlát (ez esetben a parkolási díj fizetése nem az automatánál, hanem a pénztárban történik) az A épület 2. emeletén az üzemeltetési irodában lehet megvásárolni (hétfőn és csütörtökön: 10:00 – 12:00 és 13:00 – 15:00 ig).
Fizetős parkolónkba érvényes 24 órás tartózkodásra jogosító bérleteket az A épület 2. emeletén az üzemeltetési irodában lehet megvásárolni (hétfőn és csütörtökön: 10:00 – 12:00 és 13:00 – 15:00 ig). A bérletekkel kapcsolatos további információért hívja a +36-46/503 000-as telefonszámot

Bérletárak:

24 órás bérlet ára: 10 000 Ft/hó

Fontos információ:

A parkoló 24 órában üzemel.