A Generali Biztosító legfrissebb ajánlata

TUDATOS JÖVŐ, AJÁNDÉK SZŰRŐPROGRAM!


TestŐr élet-, egészség- és balesetbiztosításhoz ajándék betegség megelőzési és szűrőprogram.

Generali ajánlata

AGGODALOM HELYETT MEGELŐZÉS!

Készüljön fel a váratlan helyzetekre, kössön most TestŐr biztosítást, és vegyen részt a Magyarországon elsőként bevezetésre kerülő ONKOMPLEX® egyéni rizikóelemzésen alapuló prevenciós programban!

AJÁNDÉK BETEGSÉG MEGELŐZÉSI ÉS SZŰRŐPROGRAM!

Generali Testőr biztosítása mellé most ingyenesen biztosítjuk a részvételt az ONKOMPLEX® egyéni rizikóelemzésen alapuló prevenciós programban, amelynek keretei között kidolgozásra kerül az Ön személyre szabott egészség-megőrzési és szűrővizsgálati programja és 5 éven keresztül szakértői segítséget biztosítunk a daganatos és egyéb súlyos betegségek megelőzésében.

A 2017. január 14-től meghirdetett akciónkban az első 200 darab, min. 120.000 Ft éves biztosítási díjú TestŐr személybiztosítás szerződője vesz részt. Az ajándék szűrőprogram igénybevételéhez postai úton kerül kiküldésre szerződésenként egy egyedi kód, amely egy fő részére biztosít részvételt, mellyel csak egy alkalommal lehet bejelentkezni a programra. Az ONKOMPLEX® prevenciós program nem névre szól, tehát átruházható, és tetszés szerint 2018. január 14-ig bármikor igénybe vehető.   

EGYÉNI RIZIKÓ ELEMZÉS – A MEGELŐZÉS FORRÁSA

Nemzetközi elemzések alapján a daganatos betegségek legalább egyharmada megelőzhető, továbbá a megfelelő életmód és szűrővizsgálatok jelentősen csökkentik a betegségek kialakulásának kockázatát. A Rákkutatási Világalap és az Amerikai Rákkutató Intézet irányelvei alapján kidolgozott ONKOMPLEX® egyéni rizikó felmérésen alapuló onkológiai prevenció során személyre szabott szakértői javaslatot kapnak a páciensek a rizikótényezők leghatékonyabb csökkentése érdekében.

További információkat a programról itt talál.

Generali ajánlata