A Generali Biztosító ajánlata

KÖTELEZŐ FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS ÉPÍTÉSTERVEZŐI ÉS -KIVITELEZŐI TEVÉKENYSÉGHEZ 

Alapozzon megfelelő védelemre és biztos háttérre! 

Generali ajánlata

Egy építkezés számos buktatót rejthet magában, amire építészként, tervezőként vagy éppen kivitelezőként érdemes jó előre felkészülnie. Előfordulhat, hogy a tervezés során hiba csúszik a számításba, emiatt kár keletkezik az épületben, vagy éppen a munkálatok során sérül meg valaki. Kötelező felelősségbiztosításunk többek között ilyen esetekben nyújt megbízható segítséget. Most az alapdíjból 25% kedvezményt adunk, ha a kedvezményekkel csökkentett egyszeri vagy éves biztosítási díj tervezői biztosítás esetén eléri vagy meghaladja a 30 000 Ft-ot, kivitelezői biztosítás esetén pedig a 90 000 Ft-ot! Az akció visszavonásig él. 

MIK AZ ELŐNYEI? 

·         Széles körű fedezetet adunk az építési és kivitelezési tevékenység során előforduló felelősségbiztosítási károkra.

·         Termékünk megfelel a kötelező felelősségbiztosítás megkötését előíró jogi szabályozásnak.

·         Egy szerződésben megkötheti a tervezői és a kivitelezői felelősségbiztosítást.

·         Fedezetet nyújt arra az esetre is, amikor a biztosítottunk által készített terveket nem saját maga művezeti, hanem az által igénybevett alvállalkozó tervező. 

·         Projektre és határozatlan időre is megkötheti.

·         Teljes körű szakmai felelősségbiztosítást is kínálunk, amellyel nem csak az egyszerű bejelentéshez kötött tevékenységét biztosíthatja.